ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΘΡΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ STOIXHMA INFO.GR :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΘΡΑ :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ::

Στοίχημα Αμερικάνικες Αποδόσεις

Στην αμερική που έχει και αυτή μεγάλη παράδοση σε κάθε είδους στοίχημα οι αποδόσεις εκφράζονται με ένα τρόπο που σίγουρα είναι ο πιο μπερδεμένος από όλους. Είναι κάτι σαν τα spread στα επιτόκια των Ελληνικών ομολόγων που είναι και πολύ της μόδας τελευταία. Οι Αμερικάνικες αποδόσεις εκφράζονται με ένα ακέραιο αριθμό. Αν πριν από τον αριθμό υπάρχει το πρόσημο + τόσο θα είναι το κέρδος σας για στοίχημα 100 δολαρίων. Αν πάλι υπάρχει το πρόσιμο - τόσα θα πρέπει να ποντάρετε στο συγκεκριμένο στοίχημα ώστε να σας αποδόσει 100 δολάρια.

Πίνακας σε εταιρεία στοιχημάτων με Αμερικάνικες αποδόσεις

Ο παρακάτω πίνακας σας βοηθάει να καταλάβετε τις Αμερικάνικες αποδόσεις. Περιλαμβάνει το αθλητικό γεγονός και τις αποδόσεις σε αμερικάνικη μορφή για τα σημεία 1 Χ και 2.

Πίνακας σε εταιρεία στοιχημάτων με Αμερικάνικες αποδόσεις

Παράδειγμα Αμερικάνικης απόδοσης στο Στοίχημα

Αν ποντάρουμε 100 ευρώ σε ένα στοίχημα με απόδοση +250 για παράδειγμα. Το ποσό που θα κερδίσουμε στο συγκεκριμένο στοίχημα θα είναι 250 ευρώ (100 +250), είναι ένα στοίχημα που σε δεκαδική απόδοση θα ήταν 3,50. Το συνολικό ποσό που θα εισπράξουμε αν κερδίσουμε ένα τέτοιο στοίχημα είναι το αρχικό μας ποντάρισμα και το κέρδος μας, συνολικά 350 ευρώ (100 +250). Τα λιγότερο εύκολα αρχίζουν στα αρνητικά πρόσημα. Αν ποντάρουμε για παράδειγμα σε ένα στοίχημα -125, σημαίνει ότι πρέπει να ποντάρουμε 125 ευρώ για να κερδίσουμε 100 ευρώ. Είναι ένα στοίχημα που σε δεκαδική απόδοση θα ήταν 1,80, δηλαδή αν στοιχηματίζαμε 100 ευρώ θα είχαμε 80 ευρώ κέρδος.

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρχική -  Στοίχημα Άρθρα -  Στοίχημα στο Ίντερνετ -  Στοίχημα στα Αθλήματα  - Στοίχημα  Links - Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR © ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ