ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΘΡΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ STOIXHMA INFO.GR :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΘΡΑ :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ::

Στοίχημα Ευρωπαικές Δεκαδικές Αποδόσεις

Σύμφωνα με τις ευρωπαικές ή δεκαδικές αποδόσεις στο στοίχημα, το ποσό που εισπράτει ο παίκτης σε περίπτωση σωστής πρόβλεψης, υπολογίζεται με το να πολλαπλασιάσουμε το συνολικό ποντάρισμα στο συγκεκριμένο στοίχημα με την απόδοση που είναι σε μορφή δεκαδικού αριθμού. Ευρωπαικές αποδόσεις προσφέρει σχεδόν το σύνολο των εταιρειών παγκοσμίως και με αυτή την μορφή παίζεται το στοίχημα στην χώρα μας μέχρι τώρα από τον ΟΠΑΠ. Σε μια πιθανή ανάληψη κέρδους αν από το συνολικό ποσό της απόδοσης αφαιρέσετε το αρχικό σας στοίχημα βρίσκετε το καθαρό σας κέρδος.

Οι ευρωπαικές ή δεκαδικές αποδόσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς ανάμεσα στους Έλληνες παίκτες του στοιχήματος αλλά και σε άλλους λαούς από την άλλη οι αμερικάνοι και οι άγγλοι προτιμούν τα δικά τους συστήματα αποδόσεων.

Πίνακας σε εταιρεία στοιχημάτων με δεκαδικές αποδόσεις

Ο παρακάτω πίνακας σας βοηθάει να καταλάβετε τις δεκαδικές αποδόσεις. Περιλαμβάνει το αθλητικό γεγονός και τις αποδόσεις σε δεκαδική μορφή για τα σημεία 1 Χ και 2.

Πίνακας σε εταιρεία στοιχημάτων με δεκαδικές αποδόσεις

Παράδειγμα ευρωπαικής - δεκαδικής απόδοσης στο Στοίχημα

Αν ποντάρουμε 100 ευρώ σε ένα στοίχημα με απόδοση 2,10 για παράδειγμα. Το συνολικό ποσό που θα πληρωθούμε σε περίπτωση που κερδίσουμε στο συγκεκριμένο στοίχημα θα είναι 210 ευρώ (100 Χ 2,10). Το καθαρό μας κέρδος σε αυτό το στοίχημα βρίσκεται αφαιρώντας το αρχικό μας στοίχημα από το ποσό που εισπράξαμε και είναι 110 ευρώ (210 - 100).

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρχική -  Στοίχημα Άρθρα -  Στοίχημα στο Ίντερνετ -  Στοίχημα στα Αθλήματα  - Στοίχημα  Links - Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR © ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ