ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΘΡΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ STOIXHMA INFO.GR :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ::

Χριστουγεννιάτικη προσφορά για το στοίχημα mybet myXMAS

Μία μεγάλη προσφορά τρέχει στην Mybet από την πρώτη(1-12) μέχρι τις εικοσιμία (21-12) Δεκεμβρίου του 2014. Η προσφορά ονομάζεται myXMAS και προσφέρει πολύ μεγάλα δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο βραβείο 3000 ευρώ μαζί με ένα εκπληκτικό δώρο. Ένα συγκλονιστικό ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο στο Βερολίνο για τον μεγάλο τελικό του 2015 με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια, το ξενοδοχείο και εισιτήρια εισόδου στο γήπεδο για 2 άτομα.

Πως τρέχει η προσφορά και πως μαζεύονται XmasPoints

Πρώτα από όλα δεν χρειάζεται εγγραφή για να πάρετε μέρος στην προσφορά. Κάθε ενεργός παίκτης του online στοιχήματος της mybet παίρνει αυτόματα μέρος. Δυστυχώς δεν συμμετέχουν τα στοιχήματα που γίνονται μέσω της mobile έκδοσης της mybet.

Κάθε 5ο στοιχηματικό κουπόνι που τοποθετεί ο οποιοσδήποτε παίκτης της mybet προσφέρει μια XmasCard. Έτσι μπορεί ένα παίκτης να κερδίζει μια XmasCard ακόμη και για δύο συνεχόμενα στοιχήματα. Τι είναι όμως η XmasCard; Είναι ένα παράθυρο που εμφανίζεται στην οθόνης σας με την λέξη Συγχαρητήρια αμέσως μετά από την τοποθέτηση κάποιου στοιχήματος αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ. Όλα τα στοιχήματα στο κουπόνι της mybet είναι επιλέξιμα. Ζωντανό στοίχημα, παρολί ή μονό αποδεκτό και σας δίνουν την πιθανότητα να κερδίσετε μια XmasCard. Επίσης δυστυχώς οι XmasCardς και τα XmasPoints είναι μόνο για τα αθλητικά στοιχήματα και όχι για τα παιχνίδια του καζίνο, τα games ή το πόκερ.

Υπάρχει στο σύστημα της mybet άμεση online ενημέρωση για τους συνολικούς πόντους που έχει ο κάθε παίκτης και έτσι μπορείτε να ενημερώνεστε για το που βρίσκεστε την κάθε φορά. Ο διαγωνισμός αυτός λήγει στις 21 Δεκεμβρίου του 2014 και τα κέρδη θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παικτών ανάμεσα στις 22 και στις 24 Δεκεμβρίου. Όλα τα δώρα σε χρήματα μπορείτε να τα κάνετε άμεσα ανάληψη από τον λογαριασμό σας.

Τα βραβεία-Δώρα περιλαμβάνουν μετρητά από 50 μέχρι 3000 ευρώ (που είναι και το μεγάλο βραβείο), έξτρα μπόνους κατάθεσης, αλλά και πολλά free spins. Όλες οι προϋποθέσεις της προσφορά καθώς και αναλυτικά ο πίνακας των βραβείων αλλά και το γίνεται ως ανταπόδοση σε εβδομαδιαία βάση στον διαγωνισμό αυτό μπορείτε να τα βρείτε μέσα στον λογαριασμό σας της mybet. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην κλείσετε κατά λάθος το παράθυρο της XmasCard αμέσως την στιγμή που θα εμφανιστεί μπροστά σας γιατί τότε υπάρχει πιθανότητα να μην πιστωθείτε τους XmasPoints. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αρχική -  Στοίχημα Άρθρα -  Στοίχημα στο Ίντερνετ -  Στοίχημα στα Αθλήματα  - Στοίχημα  Links - Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR © ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ