ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR ΑΡΧΙΚΗ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΡΘΡΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ STOIXHMA INFO.GR :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ :: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ::

Στοίχημα στο ίντερνετ

Στοίχημα στο ίντερνετ ή online στοίχημα ονομάζεται το οποιδήποτε στοίχημα σε τυχερό παιχνίδια που τοποθετεί ο παίκτης μέσω ίντερνετ. Βέβαια όταν αναφερόμαστε σε στοίχημα στο ίντερνετ εννοούμε βασικά το στοίχημα στα αθλητικά γεγονότα αλλά στην οικογένεια των στοιχημάτων στο ίντερνετ περιλαμβάνονται και τα στοιχήματα σε άλλα τυχερά παιχνίδια όπως το πόκερ, το μπίνγκο ή τα παιχνίδια του online καζίνο. Το στοίχημα στο ίντερνετ πρωτοεμφανίστηκε από εταιρείες στην αμερική και στην αγγλία και ήταν λογικό καθώς αυτές οι χώρες είχαν μεγάλη παράδοση στο στοίχημα και διέθεταν και τεράστιες παραδοσιακές εταιρείες στοιχημάτων που επένδυσαν αμέσως στο νέο μέσο το ίντερνετ. Γρήγορα ακολούξησαν και άλλες εταιρείες από το ισραήλ, την Σουηδία και την Αυστρία. 

Παγκόσμια προσέγγιση στο στοίχημα μέσω ίντερνετ

Το στοίχημα στο ίντερνετ έφερε μεγάλες αλλαγές στο αθλητικό στοίχημα. Η βασική αλλαγή είναι ότι καθώς το στοίχημα μέσω ίντερνετ δεν το σταματάνε τα σύνορα, γρήγορα στην ουσία κατάργησε τα κρατικά ή τα ιδιωτικά μονοπώλια στο στοίχημα. Άλλη σημαντική αλλαγή για τους παίκτες στο στοίχημα είναι ότι το άνοιγμα της αγοράς και η αύξηση του ανταγωνισμού ανάμεσα στις εταιρείες που προσφέρουν στοίχημα στο διαδίκτυο αλλά και τα παραδοσιακά πρακτορεία στοιχημάτων οδήγησε πολύ γρήγορα σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα επίπεδα, από τους τρόπους πληρωμών μέχρι τα είδη του στοιχήματος, αλλά το σημαντικότερο οδήγησε σε πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις για τους παίκτες.
Με το στοίχημα στο ίντερνετ οι δώθηκε στους παίκτες η δυνατότητα να στοιχηματίζουν σε αθλήματα ή γεγονότα που δεν κάλυπταν τα τοπικά πρακτορεία.

Το στοίχημα στο ίντερνετ μοχλός ανάπτυξης

Το στοίχημα στο ίντερνετ ήταν ο κύριος μοχλός ανάπτυξης των εναλλακτικών τρόπων διακίνησης χρήματος και πληρωμών μέσω ίντερνετ αλλά και της ανάπτυξης της αθλητικής ενημέρωσης στο ίντερνετ. Χιλιάδες ιστοσελίδες που αφορούν στοίχημα υπάρχουν στο ίντερνετ και προσφέρουν από αθλητικές ειδήσεις, προγνωστικά αλλά και κάθε είδους στατιστικά για το στοίχημα.

Στοίχημα στο ίντερνετ - Online Στοίχημα

To online Στοίχημα έφερε καινούργια δεδομένα στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Είναι πια σαφές ότι το online Στοίχημα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον παίκτη σε σχέση με τα παραδοσιακά πρακτορεία στοιχημάτων...διαβάστε περισσότερα Online ΣτοίχημαOnline Στοίχημα

Στοίχημα στο ίντερνετ στην Betfair

H Betfair είναι από τις γνωστότερες εταιρείες που προσφέρουν στοίχημα στο ίντερνετ και αυτή που έφερε μια από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες στον χώρο του στοιχήματος, το ανταλλακτήριο στοιχημάτων...διαβάστε περισσότεραΣτοίχημα στο ίντερνετ στην BetfairΣτοίχημα στο ίντερνετ στην Betfair

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - STOIXHMA ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα - Στοίχημα στο ίντερνετ - Αθλητικά στοιχήματα

Αρχική -  Στοίχημα Άρθρα -  Στοίχημα στο Ίντερνετ -  Στοίχημα στα Αθλήματα  - Στοίχημα  Links - Επικοινωνία

ΣΤΟΙΧΗΜΑ INFO.GR © ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ